Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Засідання 10-ї чергової сесії VIII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 10.11.2021 21:38
Кількість переглядів: 2007

Фото без опису 

10 листопада 2021 року, о 10:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради, відбулося засідання 10-ї чергової сесії VIII-го скликання. Сесійному зібранню передували засідання постійних комісій сільської ради, в яких приймали участь посадові особи, спеціалісти сільської ради, депутатський корпус та детально опрацювали усі питання порядку денного.

Рекомендований порядок денний:

  1. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду.
  3. Про припинення дії договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) та передачу земельної ділянки в короткострокову оренду.   
  4. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства  (за межами населених пунктів).
  5. Про  відмову в  наданні згоди на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність.
  6. Про внесення змін та доповнень в додаток до рішення Лиманської сільської ради від 25 лютого 1997 року № 51 «Про надання земельних ділянок в приватну власність та  постійне користування».
  7. Про відмову в наданні земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського  господарства  за межами населених пунктів.
  8. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної  власності, цільове призначення яких змінюється.
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  для ведення особистого селянського господарства.
  11. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про припинення права постійного користування та передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в с. Лиман.
  14. Про затвердження технічної документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (за межами населеного пункту).
  15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в с. Лиман.
  17. Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами в 2021-2022 р.р.
  18. Про делегування повноважень щодо присвоєння, зміни, коригування, анулювання адрес об'єктам будівництва та об'єктам нерухомого майна.
  19. Про внесення змін та доповнень до Положення про відділ містобудування та архітектури Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області та затвердження його в новій редакції.
  20. Про доцільність розміщення тимчасових споруд за паспортами прив’язки.
  21. Про визначення замовника містобудівної документації.
  22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.
  23. Про внесення змін до рішень Приморської сільської ради.
  24. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської  ради від 15 червня 2021 року № 250 - VIII.
  25. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність для індивідуального дачного будівництва.
  26. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Расєйка».
  27. Про передачу в короткострокову оренду земельної ділянки в рекреаційній зоні «Раcєйка».
  28. Про припинення дії договору оренди землі та передачу земельної ділянки у приватну власність для індивідуального дачного будівництва.
  29. Про відмову в укладанні договору оренди землі.
  30. Про припинення дії договору оренди землі № б/н від 15.11.2005 року.
  31. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 років для експлуатації та обслуговування майнового комплексу «Чорноморець».
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального дачного будівництва.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 років для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.
  34. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.
  35. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.
  36. Про розгляд заяви гр. Кишенко Лідії Михайлівни.
  37. Про проведення інвентаризації земель с. Приморське рекреаційної зони «Расєйка» Білгород-Дністровського району Одеської області.
  38. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в с. Приморське.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва.
  40. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  41. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  42. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  43. Про  надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  44. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  45. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  46. Про затвердження технічних документацій землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  47. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 262 - VIIІ від 15 червня 2021 року.
  48. Про внесення змін до договору оренди землі № 230 від 25 липня 2019 року.
  49. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад.
  50. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
  51. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради від 07 грудня 2020 року № 13 – VIII «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» та до додатку до нього.
  52. Про затвердження розпорядження Лиманського сільського голови.
  53. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 60-VІІІ від 23 грудня 2020 року «Про затвердження сільського бюджету Лиманської  сільської ради на 2021 рік».
  54. Про надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах  та іншим категоріям громадян.
  55. Про затвердження звіту про виконання  бюджету Лиманської  сільської територіальної громади за 9 місяців  2021 року.
  56. Про затвердження проектно – кошторисних документацій.
  57. Про затвердження договору пожертви  №17132039  від 14 червня 2021 року.
  58. Про затвердження – передачі основних засобів та матеріальних цінностей від 25.10.2021 року № 11,12,13.
  59. Про затвердження Актів приймання – передачі матеріальних цінностей.
  60. Про виділення коштів за рахунок залишку освітньої субвенції.
  61. Про надання згоди на отримання у комунальну власність окремо визначеного майна державної власності.
  62. Про затвердження програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Лиманської сільської територіальної громади Білгород –Дністровського району «Безпечна Лиманська сільська територіальна громада».
  63. Про затвердження порядку виплати винагороди державним реєстраторам виконавчого комітету Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.
  64. Про затвердження Акту обстеження та оцінки криниці с. Новоселиця Трапівського старостинського  округу.
  65. Про зміну інформації про засновника КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД –ДНІСТРОВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».
  66. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.
  67. Про звернення депутатів Лиманської сільської ради.
  68. Про затвердження акту обстеження об’єкту та території на якій він знаходиться.
  69. Результати поіменного голосування 10 чергової сесії VIII скликання



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь