Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Стан готовності Будинку Милосердя до функціонування в зимовий період

Дата: 14.12.2021 12:49
Кількість переглядів: 172

Фото без опису Забезпечення належних та безпечних умов для проживання та соціально-побутового обслуговування мешканців Будинку Милосердя, особливо в зимовий період,  є одним з головних завдань комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради». Станом на 01 грудня 2021 року у закладі на постійній основі проживають 16 непрацездатних громадян при потужності відділення – 34 ліжко-місць.

            До опалювального сезону 2021-2022рр. відділення підготовлено в повному обсязі. Забезпечено необхідним запасом дров та вугілля. Відремонтовано бензопилу. Здійснено перевірку опалювальної системи, енергозабезпечення, технічний стан пожежного резервуара та первинних засобів пожежогасіння. Проведено технічне обслуговування                     блискавко-приймальних пристроїв, проведено замір опору ізоляції, перевірено спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання. Вирішено питання заміни трьох вхідних дверей головного корпусу відділення. Проведено інші заходи щодо дотримання правил і вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, техніки безпеки та протипожежного захисту.

На випадок стихійного лиха та відімкнення електроенергії відділення стаціонарного догляду забезпечено енергогенератором. Придбано відповідно до потреб сільськогосподарську продукцію, зроблено запас медикаментів, підгузків, миючих та дезінфікуючих засобів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь