Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Засідання 11-ї чергової сесії VIII-го скликання Лиманської сільської ради

Дата: 22.12.2021 17:26
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису 21 грудня  2021 року о 10:00 годині,  в приміщені Лиманської сільської ради відбулося  засідання 11-ої чергової сесії Лиманської сільської ради VІІІ скликання.

На розгляд депутатів сільської ради було винесено більше 80-ти питань порядку денного, в тому числі:  земельні питання, План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік, затвердження калькуляції та встановлення вартості послуг, які надаються комунальними підприємствами Лиманської громади, Програма розвитку туризму на території Лиманської сільської ради на 2022-2024 роки, затверджено вартість харчування дітей у навчальних закладах громади, виділення коштів на харчування пільгової категорії дітей та учнів 1-4 класів. Та затверджено  найголовніший фінансовий документ – бюджет Лиманської сільської ради на 2022 рік.

В ході роботи депутати ухвалили рішення по питанням, які були розглянуті на засіданнях постійних комісій на минулому тижні.

Загалом сесія пройшла конструктивно. По всім питанням порядку денного були прийняті відповідні рішення. 

Рекомендований порядок денний пленарного засідання одинадцятої сесії

Лиманської сільської ради VIII скликання:

 

с. Лиман                                                                          21 грудня 2021 року

10.00 год.                                                                         Велика зала

 

1. Про передачу в короткострокову оренду земельної ділянки в  рекреаційній зоні «Катранка».

2. Про відмову в наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для індивідуального дачного будівництва.

3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність.  

4. Про припинення дії договору оренди землі та надання земельної ділянки в довгострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

5. Про припинення дії договору оренди землі та передачу земельної ділянки у приватну власність для індивідуального дачного будівництва.

6. Про розгляд заяви гр. Крівцова С.А та гр. Кривцова С.С.

7. Про проведення нормативної грошової оцінки земель в межах території Лиманської сільської ради.

8. Про припинення дії договору оренди землі та надання земельної ділянки в довгострокову оренду для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.     

9. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

10. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність.  

11. Про відмову у припиненні постійного користування земельною ділянкою та наданні безоплатно у приватну власність.  

12. Про подовження терміну дії договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 25 років для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в с. Лиман.

16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо   встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється.

18. Про відмову в наданні дозволу на  виготовлення проектів землеустрою   щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність.

19. Про відмову в наданні земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів.

20. Про припинення права постійного користування та передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

22. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років.

23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в короткострокову оренду терміном на 5 років для індивідуального дачного  будівництва.

24. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для індивідуального дачного будівництва.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в короткострокову оренду строком на 3 роки для  індивідуального дачного будівництва.

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду строком на 5 років для індивідуального дачного будівництва.

27. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального дачного будівництва.

28. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.

29. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.

30. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лиманської сільської територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області.

31. Про затвердження програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на території Лиманської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки.

32. Про затвердження типового договору пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою Лиманської сільської територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області.

33. Про затвердження паспортів прив’язки та укладання договорів щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою, за заявами фізичної особи-підприємця Гайдаржи Єльвіри Фідаєвни.

34. Про затвердження паспорту прив’язки та укладання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою, за заявою ФГ «Вікторія Ч».

35. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється.

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

37. Про надання дозволу на розроблення технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва.

39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

40. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

41. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

42. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для дослідних та навчальних цілей.

45. Про перенесення розгляду заяви релігійної громади Свято-Миколаївської церкви с. Приморське.

46. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради» Білгород-Дністровського району Одеської області на 2022 рік.

47. Про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів.

48. Про затвердження комплексної програми «Соціальний захист населення Лиманської сільської територіальної  громади» на 2022 – 2024 роки.

49. Про розгляд та схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад.

50. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

51. Про внесення змін до видів економічної діяльності КП «Управління курортом».

52. Про  затвердження розпоряджень сільського голови.

53. Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2022 році.

54. Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2022 році.

55. Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «УПРАВЛІННЯ КУРОРТОМ» у 2022 році.

56. Про затвердження Положення про упорядкування умов оплати праці посадовим особам органу місцевого самоврядування, спеціалістам та робітникам, зайнятих обслуговуванням Лиманської сільської ради.

57. Про затвердження структури виконавчих органів Лиманської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

58. Про утворення відділу документально-організаційного забезпечення виконавчого комітету (апарату) Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

59. Про затвердження бюджету Лиманської сільської територіальної громади на 2022 рік.

60. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.

61. Про виділення коштів для надання фінансової підтримки  КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД –ДНІСТРОВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».

62. Про затвердження Програми фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Татарбунарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Татарбунарської міської ради щодо забезпечення медичного обслуговування жителів Лиманської  сільської територіальної громади на 2022 рік.

63. Про затвердження Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2022 – 2025 роки.

64. Про затвердження Програми підготовки молоді до служби у Збройних Силах України на 2022 – 2025 роки Лиманської сільської територіальної громади.

65. Про затвердження Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Лиманській сільській раді на 2022 – 2024 роки.

66. Про затвердження Програми розвитку туризму на території Лиманської сільської ради на 2022-2024 роки.

67. Про затвердження Акту дооцінки майна та затвердження Актів приймання-передачі основних засобів та матеріальних цінностей.

68. Про передачу та закріплення майна комунальної власності територіальної громади Лиманської сільської ради за КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД –ДНІСТРОВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» та КП «Управління курортом» на правах господарського відання.

69. Про схвалення проєкту додаткового договору № 1 до договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Татарбунарський інклюзивно-ресурсний центр» Татарбунарської міської ради від 25 лютого 2021 року.

70. Про схвалення проєкту додаткового договору № 1 до договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Татарбунарської міської ради від 25 лютого 2021 року.

71. Про затвердження вартості харчування учнів закладів загальної середньої освіти Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2022 рік.

72. Про затвердження вартості харчування дітей, порядку оплати батьків за перебування дітей в дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів та дошкільних навчальних закладах Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2022 рік.

73. Про виділення коштів на харчування пільгової категорії дітей та учнів 1- 4 класів КЗ «Трапівський НВК «ЗЗСО-ЗДО», КЗ «Лиманський НВК «ЗЗСО-ЗДО»,КЗ «Приморський ЗЗСО», КЗ ДО (ясла-садок) «Колосок».

74. Про надання дозволу на списання котлів опалення КЗ «Приморський ЗЗСО», що належать Відділу освіти Лиманської сільської ради.

75. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.

76. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради від 16 лютого 2021 року № 131-VІІІ «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг Лиманської сільської ради».

77. Про інвентаризацію земель в межах Лиманської сільської територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області.

78. Про виділення коштів для надання субвенції з місцевого бюджету на співфінансування інвестиційних проектів.

79. Різне.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь