Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

До уваги керівників юридичних осіб!

Дата: 13.01.2022 08:47
Кількість переглядів: 237

 Фото без опису  Звертаємо увагу та доводимо до відома керівників юридичних осіб, що Міністерство фінансів України наказом від 19.03.2021 року № 163, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 08.06.2021 року                  № 768/36390, затвердило Положення про форму та зміст структури власності. Відповідно до абзацу другого пункту 3 Положення, розроблено зразки складання схематичного зображення структури власності та оприлюднено їх на офіційному вебсайті (mof.gov.ua/uk) в рубриці «Діяльність / Фінансовий моніторинг / Зразки складання схематичного зображення структури власності»

   Нагадуємо, що строк подання інформації про кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб продовжено до 11.07.2022 року включно.

     Рекомендуємо юридичним особам, які ще не оновили інформацію про своїх кінцевих бенефіціарних власників на виконання прикінцевих положень Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», не зволікати з поданням відповідних документів державним реєстраторам для уникнення застосування до юридичних осіб адміністративного стягнення - накладення штрафу на керівника юридичної особи або особу, уповноважену діяти від імені юридичної особи (виконавчого органу), від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме: від 17 000 грн. до 54 000 грн. (стаття 16611 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Для надання консультацій та вирішення питань звертатися за адресою: м. Татарбунари, вул. Соборна, 12 та за контактним номером телефону (068) 485 01 72 – Воробйова Лілія Георгіївна.

 

З повагою, відділ «Центр надання адміністративних послуг» Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь