Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Лиманська громада прийматиме участь в апробації інтегрованої моделі надання соціальних послуг

Дата: 17.01.2022 10:28
Кількість переглядів: 244

Фото без опису Лиманська громада прийматиме участь в апробації інтегрованої моделі надання соціальних послуг і деяких видів державної соціальної допомоги, спрямованих на надання малозабезпеченим сім’ям та одиноким матерям комплексної підтримки.

Всього у пілотному проекті візьмуть участь  14 територіальних громад з 6 областей України. Під час пілотного проекту малозабезпечені та сім’ї та одинокі матері отримуватимуть від держави не лише виплати, а й соціальні послуги, спрямовані на їх виведення із складних сімейних обставин, підтримки учасників апробації в активному пошуку ними шляхів розв’язання проблем малозабезпеченості. Апробація триватиме до 1 вересня 2023 року.

Фахівці із соціальної роботи, які працюватиме з учасниками апробації, будуть забезпечені планшетами та транспортними засобами (велосипеди, електровелосипеди, електроскутери)  та планшетами, що допоможе їм бути мобільнішими під час роботи з сім’ями.

Станом на 01 січня 2022 року на території Лиманської громади проживають всього 41 отримувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та допомоги на дітей одиноким матерям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь