Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПІДСУМКИ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «СВЯТО В КОЖЕН ДІМ»

Дата: 18.01.2022 11:35
Кількість переглядів: 210

Фото без опису З метою підтримки мешканців «Будинку Милосердя», самотніх літніх жителів громади до Різдвяно-Новорічних свят Центром надання соціальних послуг Лиманської сільської ради була оголошена благодійна акція «Свято в кожен дім».

У рамках цієї акції до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» надійшло благодійних пожертв у вигляді продуктів харчування, наборів солодощів, засобів гігієни та інших товарів першої необхідності від учнів, їх батьків, вчителів Приморського ЗЗСО та Лиманського НВК, подружжя Пономаренків (ТОВ "ХАДЖИДЕР-АГРО", с. Дивізія), подружжя Попових, Гіржевих (м. Татарбунари), ФОП Градинар Юлії Миколаїівни (м. Татарбунари) та інших благодійників.

Загалом під час благодійної акції було зібрано 54,5 кг овочів та 35,6 кг фруктів (картоплі, капусти, цибулі, моркви, помідор та огірків, яблук, апельсин, банан), 54,2 кг різних круп та цукру, 36,8 кг макаронних виробів, 6,1 кг олії, 42,5 кг м’якого та твердого сиру, 4,7 кг ковбасних виробів, миючих і дезінфікуючих засобів, та інших товарів першої необхідності на загальну суму 9 965 грн.

Напередодні Дня Святого Миколая центр «Милосердя» учнівського самоврядування Лиманського НВК привітали з прийдешніми святами одиноких односельців та подарували їм пакунки з продуктами й товарами першої необхідності.

Щиро вдячні за доброту і милосердя всім, хто долучився до акції! Допомога, надана Вами, послужила на благо: допомогла знедоленим і нужденним відчути підтримку, турботу, радість та справжнє свято.

Здоров’я, натхнення, духовних сил, миру Вам та Вашим близьким!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь