Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА СІМ’ЯМ З ДІТЬМИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 24.01.2022 15:08
Кількість переглядів: 248

Фото без опису  Благодійна Організація «Фонд Милосердя, Відродження І Розвитку «Еммануїл» упродовж багатьох років робить чимало добрих справ, вiдгукуючись на потреби людей, якi потерпають вiд безвиходi в складних життєвих ситуацiях. Бо істинне добро, вчасно простягнута рука спроможна змiнити i долю, i життя. 

У неділю, 23 січня, команда благодійного фонду завітала до Лиманської громади та відвідала деякі сім’ї з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах. Діти були раді подарункам та теплій зустрічі із приємними гостями, а батьки задоволені турботою та підтримкою у вигляді продуктових наборів, що дозволить заощадити бюджети родин.

З БО «Фонд Милосердя, Відродження І Розвитку «Еммануїл» ми вже не один рік співпрацюємо і отримуємо допомогу вже не раз. Восени 2021 року від даної благодійної організації надійшла допомога у вигляді постільної білизни, засобів гігієни, технічних засобів пересування, матраців до ліжок для мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання - «Будинок Милосердя», а також вживаного одягу, взуття, дитячих візків та велосипедів для сімей з дітьми, які перебувають у скрутному становищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь