Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

В Приморському Будинку культури відбулася зустріч з ветеранами афганцями, воїнами-інтернаціоналістами та їхніми сім’ями.

Дата: 15.02.2022 22:08
Кількість переглядів: 2067

Фото без описуАфганська_війна – одна із трагічних сторінок історії нашого народу, яка тривала вдвічі довше, ніж Велика Вітчизняна. Її ніхто не оголошував, але вона забрала життя українців і залишила по собі невиліковні рани у 150 тисячах українських родин.

15 лютого 2022 року, в Приморському Будинку культури відбулася зустріч з ветеранами афганцями, воїнами-інтернаціоналістами та їхніми сім’ями. Присутні згадували про свій інтернаціональний обов'язок на території Афганістану і вшанували пам'ять полеглих побратимів хвилиною мовчання.

Зі словами шани та подяки до всіх воїнів звернувся голова Лиманської сільської ради Василь Резніченко: «Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку! Честь і слава вам, шановні ветерани Афганістану! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв. Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.»

У тематичному заході взяли участь колективи Лиманського БК: вокальний ансамбль «Маленькі козачата» та солістка БК Ткаченко Оксана. Також виступили учасники Приморського БК: жіночий танцювальний колектив «Приморчанка», жіночий вокальний колектив Приморського БК, дитячий вокальний ансамбль «Веселі Дзвоники» та дитячий танцювальний колектив "Дивограй".

Війни! Скільки їх було в історії людства. І завжди – це страждання, сльози, втрата самого дорогоцінного в житті, біль… Таким болем для багатьох громадян колишнього Радянського Союзу став Афганістан.

Залишається він біллю і сьогодні…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь