A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Порядок денний чергової 12-ї сесії VIII скликання

Дата: 17.02.2022 09:05
Кількість переглядів: 216

Порядок денний засідання чергової дванадцятої сесії VIII скликання,

яке відбудеться 22.02.2022 р. о 10.00 год

 в залі засідань Лиманської сільської ради

 

  1. Про подовження терміну дії договорів.
  2. Про відмову в наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для індивідуального дачного будівництва.
  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в с. Лиман.
  6. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради від 15 вересня 2021 року № 332 - VIII «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  для особистого селянського господарства».
  7. Про припинення права постійного користування та передачу у приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів).
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду строком на 49 років.
  10. Про розірвання договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) з гр. Топалом М.Д.
  11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального дачного будівництва.
  12. Про відмову у затверджені проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування бази відпочинку «Дельфін».
  13. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в власність для індивідуального дачного будівництва.
  14. Про відмову в укладанні додаткової угоди до договору оренди землі.
  15. Про припинення дії договорів оренди землі та надання земельних ділянок в оренду.
  16.  Про передачу у власність земельної ділянки.
  17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для культурно-побутових закладів.
  18. Про внесення змін та доповнень до рішення Приморської  сільської ради від 16 листопада 2016 року № 166 - VII.
  19. Про передачу в короткострокову оренду земельної ділянки в рекреаційній зоні «Расєйка».
  20. Про розгляд листа ДТЕК «Одеські електромережі».
  21. Про доцільність розміщення тимчасової споруди за заявою ФОП Вторенко Оксани Михайлівни.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
  24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  25. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  26. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  27. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради від 15 червня 2021 року № 262 – VIIІ.
  28. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  29. Про відмову в наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для садівництва.
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва.
  31. Про затвердження звітів про роботу комунальних підприємств Лиманської сільської ради за 2021 рік.
  32. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Лиманської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки.
  33. Про затвердження Плану роботи Лиманської сільської ради на 2022 рік. Про затвердження плану соціально-економічного розвитку Лиманської сільської ради на 2022 рік.
  34. Про затвердження розпорядження Лиманського сільського голови.
  35. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 514 - VІІІ від 21 грудня 2021 року «Про затвердження бюджету Лиманської сільської територіальної громади на 2022 рік».
  36. Про затвердження звіту про виконання бюджету Лиманської сільської територіальної громади за 2021 рік.
  37. Про припинення діяльності Трихатської сільської бібліотеки – філії Лиманської сільської ради Білгород – Дністровського району Одеської області.
  38. Про затвердження Програми з забезпечення проведення заходів мобілізації та територіальної оборони на території Лиманської сільської територіальної громади «ЗАХИСТ» на 2022 рік.
  39. Про  надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
  40. Про схвалення проєкту додаткового договору № 1 до договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування  (утримання) комунального закладу «Татарбунарська музична школа»  Татарбунарської міської ради від 22 червня 2021 року.
  41. Про  надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
  42. Про виділення коштів на проведення заходів, придбання сувенірів та подарункових наборів.
  43. Про надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.
  44. Про внесення змін до Комплексної Програми «Безпечна громада» на 2021 – 2022  рік Лиманської сільської ради.
  45. Про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської  ради» Білгород-Дністровського району Одеської області.
  46. Про затвердження Акту списання основних засобів, що належать Відділу освіти Лиманської сільської ради.
  47. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 533 – VIII від 21 грудня 2021 року «Про виділення коштів для надання субвенції з місцевого бюджету на співфінансування інвестиційних проектів».
  48. Про звернення депутатів Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району до жителів громади.
  49. Про розгляд листа ДТЕК «Одеські Електромережі» від 21.02.2022 року.
  50. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь