Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Робоча зустріч з підприємцем.

Дата: 17.02.2022 09:30
Кількість переглядів: 264

Фото без опису   14 лютого  2022 р. провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг філії Мукієнко Наталія провела робочу зустріч з приватним підприємцем  Оксаною Стас.  Оксана Валеріївна це новостворений підприємець, який   розпочав  свою підприємницьку діяльність на початку лютого цього року  по КВЕД  46.49, «Оптова торгівля іншими товарами господарського призначення», а саме: торгівля канцелярськими товарами юридичним особам з безпосередньою доставкою до місця призначення. Підприємець сподівається, що саме ця послуга буде найбільш затребувана в сучасному світі при конкуренції бізнесу.

    Фахівець проконсультувала роботодавця щодо питань законодавства про працю, зайнятість, соціального страхування на випадок безробіття.

Коротко було повідомлено щодо порядку компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску при працевлаштуванні зареєстрованого безробітного на новостворене робоче місце. З метою підбору працівників було порекомендовано звернутися до Татарбунарської РФ ООЦЗ.

    Роботодавцеві також були надані консультації з питань організації та провадження підприємницької діяльності в сфері банківських послуг та податковому законодавству та  запропоновано зареєструвати електронний кабінет роботодавця на сайті державної служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь