Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Надання соціальних послуг в умовах воєнного стану

Дата: 22.03.2022 16:38
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

В цей складний для нашої країни час, ми стали ближче як ніколи. Завдяки ЗСУ ми маємо можливість працювати у штатному режимі. Разом з іншими  уповноваженими органами, що в нашій громаді здійснюють соціальну роботу допомагаємо тим, хто має таку потребу. Кожен з нас на своєму місці, всі звернення відпрацьовуємо вчасно.

КУ «ЦНСП Лиманської сільської ради» щоденно здійснюється оцінка потреб осіб/сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надаються соціальні послуги, допомагаємо словом, ділом або порадою.

Не залишаємо поза увагою тих, хто найбільше її потребує: одиноких осіб похилого віку, осіб з інвалідністю. Соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома надається повний найважливіший комплекс заходів щодо забезпечення життєдіяльності 11 осіб, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (5 мешканців Трапівського старостату та 6 мешканців Приморського старостату). Вирішується питання організації надання з квітня місяця поточного року соціальної послуги догляду вдома для мешканців с. Лиман.  

В повному обсязі надаються послуги у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» де на сьогоднішній день проживають 16 мешканців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь