A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Надання соціальних послуг в умовах воєнного стану

Дата: 22.03.2022 16:38
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

В цей складний для нашої країни час, ми стали ближче як ніколи. Завдяки ЗСУ ми маємо можливість працювати у штатному режимі. Разом з іншими  уповноваженими органами, що в нашій громаді здійснюють соціальну роботу допомагаємо тим, хто має таку потребу. Кожен з нас на своєму місці, всі звернення відпрацьовуємо вчасно.

КУ «ЦНСП Лиманської сільської ради» щоденно здійснюється оцінка потреб осіб/сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надаються соціальні послуги, допомагаємо словом, ділом або порадою.

Не залишаємо поза увагою тих, хто найбільше її потребує: одиноких осіб похилого віку, осіб з інвалідністю. Соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома надається повний найважливіший комплекс заходів щодо забезпечення життєдіяльності 11 осіб, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (5 мешканців Трапівського старостату та 6 мешканців Приморського старостату). Вирішується питання організації надання з квітня місяця поточного року соціальної послуги догляду вдома для мешканців с. Лиман.  

В повному обсязі надаються послуги у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» де на сьогоднішній день проживають 16 мешканців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь