Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Управління соціального захисту населення Білгород-Дністровської районної військової адміністрації інформує!

Дата: 25.03.2022 10:26
Кількість переглядів: 3388

Фото без описуЗгідно з статистикою ВООЗ щороку кількість людей з вадами слуху у світі стрімко збільшується. Державна установа «Інститут отоларингології ім. професора О. С. Коломійченка Національної академії медичних наук України» є головним закладом, який займається діагностикою та лікуванням важких уражень слуху, наданням якісної та найбільш ефективної медичної допомоги дітям та дорослим з порушеннями слуху, здійснює діагностику стану і ступенів втрати слуху та визначення способів її корекції, а також проводить імплантації слухопротезування. Наряду з науковою діяльністю, Інститут надає висококваліфіковану медичну допомогу пацієнтам із захворюваннями верхніх дихальних шляхів та вуха.

Основні наукові напрямки, в яких Інститут отоларингології виконує функції головної установи:

• Експериментальне та клінічне вивчення ґенезу, удосконалення методів діагностики та лікування захворювань та пошкоджень верхніх дихальних шляхів.

• Вивчення етіології та патогенезу глухоти, приглухуватості та вестибулярних порушень, удосконалення методів їх профілактики, діагностики, лікування та реабілітації.

• Удосконалення методів ранньої діагностики та лікування злоякісних новоутворень ЛОР-органів, їх рецидивів та метастазів.

• Науково-методичне керівництво оториноларингологічною службою в Україні.

Інформацію щодо перевірки слуху та/або проведення імплантаційного слухопротезування можна отримати за телефоном (067)5368619.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь