Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Дитинство в умовах війни

Дата: 25.03.2022 12:42
Кількість переглядів: 238

Фото без описуВійна – це жахливе слово. Воно руйнує наші оселі і наші серця. Ми всі з жахом очікуємо ночі і безумно радіємо світанку….

Але особливо тяжко в період війни нашим дітям. Адже вони позбавленні майже всього: не можуть навчатись в школах та садочках, не можуть гуляти в парках та на дитячих майданчиках, не можуть гратись із своїми друзями, більше того, більшість дітей змушені покинути рідну домівку.

В період воєнного стану наша держава активізувала роботу пов’язану із захистом прав дітей. Всі служби та органи, що причетні за сфери дитинства працюють 24/7. Але іноді і цього замало, адже жодна служба чи жодний працівник не в змозі побачити, що  коїться в сім’ї за стінами їхнього будинку.

Тому, служба у справах дітей Лиманської сільської ради звертається до мешканців Лиманської сільської громади з проханням бути пильним до родин з дітьми, які проживають біля Вас.

Якщо Ви побачили, дітей, які залишились без піклування батьків, або що дітям щось загрожує, не мовчіть, а повідомте про це. Також інформуйте і про родини, які зараз знаходяться в скруті у зв’язку із тяжким матеріальним становищем.

 Ми обов’язково допоможемо і спробуємо разом подолати складні життєві обставини.

Інформацію, щодо захисту прав дітей можна надавати в телефонному режимі начальнику служби у справах дітей – Кожухаренко Юлії Василівні, за номером 0634280689.

Чи особисто звернувшись до Лиманської сільської ради, Приморського старостинського округу та Трапівського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь