Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Дитинство в умовах війни

Дата: 25.03.2022 12:42
Кількість переглядів: 252

Фото без описуВійна – це жахливе слово. Воно руйнує наші оселі і наші серця. Ми всі з жахом очікуємо ночі і безумно радіємо світанку….

Але особливо тяжко в період війни нашим дітям. Адже вони позбавленні майже всього: не можуть навчатись в школах та садочках, не можуть гуляти в парках та на дитячих майданчиках, не можуть гратись із своїми друзями, більше того, більшість дітей змушені покинути рідну домівку.

В період воєнного стану наша держава активізувала роботу пов’язану із захистом прав дітей. Всі служби та органи, що причетні за сфери дитинства працюють 24/7. Але іноді і цього замало, адже жодна служба чи жодний працівник не в змозі побачити, що  коїться в сім’ї за стінами їхнього будинку.

Тому, служба у справах дітей Лиманської сільської ради звертається до мешканців Лиманської сільської громади з проханням бути пильним до родин з дітьми, які проживають біля Вас.

Якщо Ви побачили, дітей, які залишились без піклування батьків, або що дітям щось загрожує, не мовчіть, а повідомте про це. Також інформуйте і про родини, які зараз знаходяться в скруті у зв’язку із тяжким матеріальним становищем.

 Ми обов’язково допоможемо і спробуємо разом подолати складні життєві обставини.

Інформацію, щодо захисту прав дітей можна надавати в телефонному режимі начальнику служби у справах дітей – Кожухаренко Юлії Василівні, за номером 0634280689.

Чи особисто звернувшись до Лиманської сільської ради, Приморського старостинського округу та Трапівського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь