Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 25.05.2022 15:23
Кількість переглядів: 1936

Фото без описуВ приміщенні Лиманської сільської ради, 25 травня пройшло чергове засідання виконавчого комітету.

В цей надскладний для держави час сільська рада працює в штатному режимі для забезпечення життєдіяльності громади та оперативного реагування на виклики, зумовлені нахабним та жорстоким вторгненням російського агресора в Україну.

Ситуація стабільно контрольована, злагоджено працюють всі служби, на належному рівні взаємодія структурних підрозділів; незважаючи на непередбачуваність розвитку подій, чітко окреслюються плани подальшої діяльності ради та її органів.

В св’язку з воєнними діями, які відбуваються на території нашої країни, погіршилася ситуація з наповненням місцевого бюджету. Тому, з метою здійснення заходів, необхідних для забезпечення функціонування бюджетних установ, членами виконкому було вирішено внести зміни до бюджету Лиманської громади на 2022 рік.

З метою соціального захисту житлових прав, затверджено список дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які потребують поліпшення житлових умов.

Наприкінці засідання, головою виконавчого комітету було наголошено, що в країні триває воєнний стан, тому традиційні останні дзвоники і випускні вечори – під суворою забороною!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь