Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 25.05.2022 15:23
Кількість переглядів: 1928

Фото без описуВ приміщенні Лиманської сільської ради, 25 травня пройшло чергове засідання виконавчого комітету.

В цей надскладний для держави час сільська рада працює в штатному режимі для забезпечення життєдіяльності громади та оперативного реагування на виклики, зумовлені нахабним та жорстоким вторгненням російського агресора в Україну.

Ситуація стабільно контрольована, злагоджено працюють всі служби, на належному рівні взаємодія структурних підрозділів; незважаючи на непередбачуваність розвитку подій, чітко окреслюються плани подальшої діяльності ради та її органів.

В св’язку з воєнними діями, які відбуваються на території нашої країни, погіршилася ситуація з наповненням місцевого бюджету. Тому, з метою здійснення заходів, необхідних для забезпечення функціонування бюджетних установ, членами виконкому було вирішено внести зміни до бюджету Лиманської громади на 2022 рік.

З метою соціального захисту житлових прав, затверджено список дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які потребують поліпшення житлових умов.

Наприкінці засідання, головою виконавчого комітету було наголошено, що в країні триває воєнний стан, тому традиційні останні дзвоники і випускні вечори – під суворою забороною!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь