Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Про громадське обговорення проєкту договору про співробітництво

Дата: 30.05.2022 18:58
Кількість переглядів: 278

Фото без описуШановні мешканці Лиманської сільської територіальної громади!

Відповідно до розпорядження Лиманського сільського голови від   30 травня 2022 року № 83/CР «Про громадське обговорення проєкту договору про співробітництво» з 30 травня до 13 червня поточного року буде проводитись громадське обговорення проєкту договору про співробітництво між Лиманською сільською територіальною громадою та Татарбунарською міською територіальною громадою у сфері надання соціальних послуг у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності, а саме: комунального некомерційного підприємства «Татарбунарська багатопрофільна лікарня» Татарбунарської міської ради.

 

Пропозиції та зауваження до проєкту договору приймаються спільною комісією з підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад, в письмовій формі, за адресою: с. Лиман, вул. Героїв України, 47-а, у робочі дні з 9.00 до 18.00 год., або на електронну пошту: lymanska_otg@ukr.net з поміткою: «зауваження та пропозиції до договору про співробітництво».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь