A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Порядок денний чергової 13-ї сесії VIII скликання

Дата: 07.06.2022 09:46
Кількість переглядів: 230

Порядок денний засідання чергової тринадцятої сесії VIII скликання,

яке відбудеться 15.06.2022 р. о 10.00 год

 в залі засідань Лиманської сільської ради

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  2. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».
  3. Про врегулювання механізму реалізації принципу платності використання земельного фонду Лиманської територіальної громади.
  4. Про внесення змін до договорів оренди землі.
  5. Про подовження договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою.
  6. Про подовження терміну дії договору на право тимчасового  користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в с. Лиман.
  7. Про доцільність розміщення тимчасових споруд за заявою ФОП Бахшиянца Олександра Михайловича.
  8. Про затвердження паспортів прив’язки та укладання договору про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою за заявою ФОП Вторенко Оксани Михайлівни.
  9. Про доцільність розміщення тимчасових споруд за заявою ФОП Время Олени Миколаївни.
  10. Про затвердження паспортів прив’язки та укладання договору про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою за заявою ФОП Луценка Дмитра Дмитровича.
  11. Про затвердження паспорту прив’язки та укладання договору про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою за заявою ФОП Ільченко Сергія Івановича.
  12. Про затвердження паспорту прив’язки та укладання договору про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою за заявою ФОП Тараненко Любов Михайлівни.
  13. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Расєйка».
  14. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у довгострокову оренду строком на 49 років для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.
  15. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у  власність для індивідуального дачного будівництва.
  16. Про затвердження Положення про відділ з питань земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, комунального господарства, комунальної власності.
  17. Про затвердження розпоряджень Лиманського сільського голови.
  18. Про затвердження звіту про виконання бюджету Лиманської територіальної громади за І квартал 2022 року.
  19. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 508-VIII від 21 грудня 2021 року «Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2022 році».
  20. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 509-VIII від 21 грудня 2021 року «Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2022 році».
  21. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування  (утримання)  комунального некомерційного підприємства «Татарбунарська багатопрофільна лікарня» Татарбунарської міської ради Одеської області.
  22. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування  (утримання)  комунального некомерційного підприємства «Татарбунарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Татарбунарської міської  ради Одеської області, щодо забезпечення медичного обслуговування жителів Лиманської сільської територіальної громади.
  23. Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення виконавчого комітету Лиманської сільської ради.
  24. Про присвоєння сільському голові чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.
  25. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.
  26. Про зміну назви органу управління юридичної особи для закладів освіти Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.
  27. Про затвердження Актів прийому-передачі продуктів харчування, що належать Відділу освіти Лиманської сільської ради.
  28. Про затвердження Протоколу інвентаризаційної комісії та акту оцінки майна.
  29. Про приведення назв та установчих документів закладів загальної середньої освіти Лиманської сільської ради у відповідність із законодавством.
  30. Про затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Лиманської сільської ради.
  31. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування  (утримання)  комунального закладу  «Публічна бібліотека Татарбунарської міської ради».
  32. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Лиманської сільської ради на 2023 рік.
  33. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь