A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ТАКА РОБОТА – ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ

Дата: 12.07.2022 20:15
Кількість переглядів: 182

Фото без опису В умовах воєнного стану в Лиманській громаді найбільш затребуваною залишається соціальна послуга «догляд вдома». Візиту соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома чекають 17 осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, що втратили здатність до самообслуговування. Як відомо, пенсійний вік здоров’я не додає, тому основним обов’язком робітників відділення є огорнути цих людей опікою й всіляко їм допомагати у подоланні життєвих труднощів.

 Соціальними робітниками надаються різні види соціально-побутових послуг з купівлі та доставки товарів і медикаментів, оплати комунальних послуг, отримання пенсій та соціальних допомог, приготуванні їжі, пранні білизни, прибиранні житла, купанні та інші. В умовах воєнного стану приділяється особлива увага емоційному стану та підтримці підопічних.

У разі потреби такої допомоги звертатися до Відділу соціального захисту населення Лиманської сільської ради за адресою: с. Лиман, вул. Героїв України, 47-А, або в робочий час отримати консультацію за телефоном: 0963767405.

 

Прийомні години: Пн.-Чт. з 9.00 до 18.00 год.

     Пт. з 9.00 до 17.00 год.

перерва з 13.00 до 14.00 год.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь