Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Порядок денний чергової 14-ї сесії VIII скликання

Дата: 05.09.2022 17:30
Кількість переглядів: 201

 

Порядок денний засідання чотирнадцятої сесії VIII скликання, яке відбудеться 14.09.2022 р. о 10.00 год в залі засідань Лиманської сільської ради

 

  1. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».
  2. Про внесення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського (рекреаційного) призначення, які можуть підлягати першочерговому продажу в 2022 році земельної ділянки з кадастровим номером 5125082700:02:002:0003.
  3. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки земельних ділянок комунальної власності в 2022 році на території Лиманської сільської ради. 
  4. Про відмову в укладанні договору оренди землі.
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту с. Лиман.
  6. Про внесення земельної ділянки до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу в 2022 році.
  7. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Расєйка».
  8. Про подовження строку дії паспортів прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та подовження строку дії договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою за заявами фізичних осіб – підприємців: Ільченка Сергія Івановича, Гайдаржи Ельвіри Фідаєвни, Тараненко Любові Михайлівни.
  9. Про затвердження паспортів прив’язки тимчасових споруд  для провадження підприємницької діяльності та укладання договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою за заявами фізичних осіб – підприємців: Время Олени Миколаївни, Бахшиянца Олександра Михайловича.
  10. Про присвоєння найменування комплексу будівель та споруд.
  11. Про затвердження звіту про виконання бюджету Лиманської  територіальної громади за  І півріччя  2022 року.
  12. Про прийняття окремого індивідуально визначеного майна у власність Лиманської сільської територіальної громади.
  13. Про передачу майна, основних засобів, що знаходиться у комунальній власності Лиманської сільської ради.
  14. Про затвердження Положення про оренду майна Лиманської сільської ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.
  15. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності.
  16. Про надання згоди на передачу в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Лиманської сільської ради.
  17. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Лиманської сільської ради.
  18. Про внесення змін та доповнень до додатку 3 комплексної програми «Соціальний захист населення Лиманської сільської територіальної громади» на 2022-2024 роки.
  19. Про затвердження Актів прийому-передачі продуктів харчування Відділу освіти Лиманської сільської ради.
  20. Про затвердження Актів обстеження пожежних водойм та оприбуткування майна на баланс Відділу освіти Лиманської сільської ради
  21. Про надання дозволу Відділу освіти Лиманської сільської ради на списання основних засобів Лиманського ліцею (дошкільного підрозділу).
  22. Про затвердження мережі закладів освіти Лиманської сільської ради на 2022-2023 навчальний рік.
  23. Про надання відпустки сільському голові.
  24. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь