A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Підготовка закладів освіти до нового навчального року.

Дата: 30.08.2022 14:41
Кількість переглядів: 158

Фото без описуЩороку влітку проводиться робота з підготовки закладів освіти до нового навчального року.

Створеною робочою комісією було перевірено всі заклади освіти громади на предмет готовності до початку нового навчального року.

2022 рік кинув нові виклики, пов’язані зі збройною агресією росії. Передумовою та головною вимогою для початку роботи закладів у новому навчальному році є безпека і збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу.

Адміністраціями закладів освіти було розроблено плани заходів зі створення безпечних і комфортних умов для здійснення освітнього процесу.

Члени комісії відзначили роботу колективів закладів освіти з підготовки до початку освітнього процесу. Представниками Держпродспоживлужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій Білгород-Дністровського районного управління, ВП 2 Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області, КНП "Татарбунарський центр первинної медико-санітарної допомоги" та спеціалістами було перевірено стан пожежної безпеки, електрогосподарства, котелень, харчоблоків, санітарнийй стан приміщень та територій, що прилягають, а також відповідну документацію.

Керівники закладів отримали рекомендації та працюють над покращенням умов перебування дітей у закладах. Адже в дітях та якісній освіті – запорука щасливого майбуття України, яке виборюється сьогодні на фронтах.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь