A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПРИХИСТИТЬ ДО СЕБЕ ТИХ, У КОГО ВІЙНА ЗАБРАЛА ДІМ!

Дата: 01.09.2022 14:58
Кількість переглядів: 126

Фото без описуХоча на сьогодні у нашому регіоні відносно спокійно, до нас продовжують прибувати громадяни, які покинули свої домівки через війну. У такий час ми маємо бути єдиними та підтримувати одне одного. Просимо Вас прийти на допомогу і, за можливості, розмістити у себе осіб, які в зв’язку з активними бойовими діями змушені покинути своє постійне місце проживання та шукати прихистку на території нашої громади.

Лиманська сільська рада формує житловий реєстр та базу даних осіб, які мають бажання тимчасово розмістити у себе вимушених переселенців. Це дозволить розмістити якомога більшу кількість людей.

Власники житла, які прихистили у своїх домівках безкоштовно внутрішньо переміщених осіб, та мають документи на право власності на житло, отримають гарантовану державну підтримку в розмірі близько 450 грн на місяць за кожну прийняту особу, незалежно від віку, для компенсації витрат на комунальні послуги.

Шановні мешканці Лиманської громади! Якщо хтось з Вас має можливість розмістити у себе вдома переселенців, будь ласка, звертайтеся з пропозиціями за телефонами: +380989891945; +380963767405; +380930234159.

Зателефонуйте, залиште свої контакти, повідомте, яку кількість людей ви готові прийняти. Ми впевнені, що разом зможемо підтримати цих людей.

Уся необхідна інформація про компенсацію витрат з утримання внутрішньо переміщених осіб – на сайті: https://prykhystok.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь