Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Придбано житло для особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування

Дата: 08.09.2022 10:26
Кількість переглядів: 745

Фото без описуРадісна новина! 5 вересня однією особою з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебувала на квартирному обліку виконавчого комітету Лиманської сільської ради, було укладено договір купівлі-продажу, відповідно до якого було придбано у власність квартиру.

На придбання житла використано призначену у вересні 2021 року грошову компенсацію за належні для отримання житлові приміщення за рахунок субвенції з державного бюджету у сумі 416 919,00 гривень.

Новоспечена власниця житлом задоволена. Це однокімнатна квартира після капітального ремонту в одному з селищ міського типу колишнього Іванівського району Одеської області, загальною площею 30,4 кв.м.

Незважаючи на воєнний стан та труднощі, які переживає зараз ринок нерухомості, Лиманською сільською радою було докладено максимум зусиль, аби забезпечити дівчину власним житлом і як результат - на одну щасливу домовласницю в Україні стало більше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь