A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Реєстрація внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території Лиманської громади

Дата: 28.09.2022 21:27
Кількість переглядів: 133

Фото без описуЗа сприяння Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ» за фінансової підтримки Карітасу Швейцарії, Швейцарської агенції з розвитку та кооперації (SDC), організації «Швейцарська солідарність» (Swiss Solidarity) та нідерландської організації «Cordaid» було організовано реєстрацію внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території Лиманської сільської ради для отримання благодійної грошової допомоги в рамках проєкту «Care4U: Людська гідність - Стабілізаційна грошова допомога», який реалізується.

Проєкт передбачає надання фінансової допомоги людям, що евакуювалися з територій, окупованих після 24.02.2022 року чи зон активних бойових дій. Допомога розміром 2220 грн на людину нараховується на банківський рахунок одного з членів сім’ї (не більше 4 на родину) і таких переказів буде 6. Отримати її можуть тільки ті, хто не отримував грошову допомогу від інших благодійних організацій упродовж останніх 3 місяців.

Допомога надається тим ВПО, хто належать щонайменше до одного з таких критеріїв вразливості: люди з інвалідністю (1 та 2 групи); самотні люди похилого віку (60 років і старше); багатодітні сім’ї (3 і більше неповнолітніх дітей); одинокі батьки/опікуни (проживають разом з дітьми).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь