A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ДРУГИЙ ШАНС НА СІМ’Ю

Дата: 28.09.2022 21:31
Кількість переглядів: 129

Фото без описуНайближчими днями, буде багато розмов про усиновлення. Щороку 30 вересня в Україні вітають батьків та дітей, які волею долі стали однією родиною.

Завдяки усиновленню майже півтори тисячі дітей щороку знаходять нову сім’ю. У будь-якому разі усиновлення досі не є нормою для нашого суспільства. Якби для нас усиновлення стало звичною справою, абсолютно буденним явищем, то дітей в інтернаті вже не було б.

У порівнянні з європейським країнами процедура усиновлення в Україні не є складною. Проте не кожне подружжя готово до такого відповідального кроку – прийняти у свою сім’ю дитину, яка стане дочкою чи сином.

Якщо ви задумалися про те, щоб подарувати сім'ю дитині, позбавленій батьківської опіки, то важливо аби рішення було усвідомленим та ґрунтувалося не лише на емоціях, а ще має бути розуміння того, що саме стоїть за процесом виховання прийомної дитини. Справа, яку ви будете робити, не відразу стане «вдячною». Але всі ваші старання, постійна і наполеглива праця, обов’язково будуть винагородженні – діти стануть рідними.

Усіх небайдужих, хто готовий поділитися сімейним теплом з дітьми, які залишилися без батьківського піклування та потребують підтримки, запрошуємо до співпраці.

За більш детальною інформацією про сімейні форми виховання дітей звертайтеся до Центру надання соціальних послуг або до Служби у справах дітей Лиманської сільської ради за адресою: с. Лиман, вул. Героїв України, 47-а. Консультацію можна отримати за телефоном: +380 96 376 7405.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь