Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Огляд захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти

Дата: 27.11.2022 14:53
Кількість переглядів: 133

Фото без опису 27 жовтня, робочою групою, до складу якої увійшли представники Білгород-Дністровської райдержадміністрації, Лиманський сільський голова Василь РЕЗНІЧЕНКО, представники освітніх закладів громади , ДСНС та правоохоронних органів проводився огляд захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти, що знаходяться у селах Лиман, Приморське та Новоселиця Лиманської сільської ради.

Очолив робочу групу начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Михайло ЛАВРИК.

Перевірка проводилась не лише захисних споруд, а й стосовно цілого комплексу засобів укриття, які сприяють безпеці освітнього процесу – безпечність прилеглих територій, готовності локальних систем оповіщення, розчистка евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації, дообладнання споруд подвійного призначення для забезпечення безпеки дітей та персоналу закладів освіти тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь