Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

В Приморському старостинському окрузі відбулася чергова благодійна акція на підтримку ЗСУ

Дата: 04.12.2022 14:16
Кількість переглядів: 89

Фото без опису   В с Приморське 04.12. пройшла акція на підтримку ЗСУ, яка проходила під назвою "Подаруй частинку тепла" З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українцям,і коли ми бачили як наші односельці підтримували наш захід, приходили приносили свої вироби, смаколи, , купували, підбадьорювали нас, .то в такі хвилини гордість і повага переповнювала нас за своїх односельчан, які діляться теплом своєї душі і щедрістю свого серця.

Надаючи допомогу в цей нелегкий час ви даруєте не просто матеріальні цінності, а й даєте надію ,що разом ми все здолаємо. Під час проведення акції було зібрано 19000 грн.(це ще не кінцевий результат). Старалися всі і дітки і дорослі Вони майже кожного дня приходили і працювали за свої кошти придбали матеріали і власноруч виготовляли поробки та новорічні прикраси Підтримали захід і жителі сусіднього села Лиман. 

Велика подяка усім ,хто долучився до акції!! Величезне спасибі колективу кафе "Уют", Чабаненко Оксані, Гетьманець Олені, Колпак Олені, Фісінчук Надії, Летінській Кірі, Гайдановій Надії, Гавриленко Маргариті, Геновій Надії, Гетьманець Яні, Фунтіковій Тетяні, Гриценко Антонініі, за ваші вироби і квіти. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться вам сторицею!!!!

Все буде добре!

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь