Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Дата: 01.12.2022 09:31
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Продовжується шістнадцятиденний період кампанії Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». З цієї нагоди 29 листопада працівниками Центру надання соціальних послуг та Служби у справах дітей Лиманської сільської ради у співпраці з поліцейським офіцером громади та інспектором сектору ювенальної превенцїї відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області проведено інформаційно - просвітницьку роботу серед учнів 8-11 класів Лиманського ліцею на тему «Що таке насильство? Яким буває насильство? Як себе захистити? Хто надає допомогу постраждалим від домашнього насильства?»

В ході проведення заходу учні розширили власні знання про всі форми насильства, удосконалили здатність протидіяти насильству, ознайомилися з правилами безпечної поведінки та отримали буклети на відповідну тематику.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь