Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Перевірка об’єкту цивільного захисту (найпростіше укриття) в Трапівському ліцеї

Дата: 01.12.2022 09:40
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

30 листопада перевірка об’єкту цивільного захисту (найпростіше укриття) в Трапівському ліцеї показала, що ліцей готовий до відвідування учнями та педагогами в умовах воєнного стану.

Робоча група у складі представників Білгород-Дністровської райдержадміністрації, Лиманської сільської ради, ДСНС, правоохоронних органів, охорони здоров’я відзначили високий рівень підготовки найпростішого укриття. Перевірка здійснювалась не лише захисної споруди, а й стосовно цілого комплексу засобів укриття, які сприяють безпеці освітнього процесу – безпечність прилеглих територій, готовності локальних систем оповіщення, розчистка евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації. Для забезпечення безпеки дітей та персоналу, встановлена кнопка виклику поліції та система відео-нагляду.

У ході перевірки робоча група встановила, що об’єкт цивільного захисту Трапівського ліцею Лиманської сільської ради готовий до роботи в умовах воєнного стану, про що було складено відповідний акт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь