Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Заключне в 2022 році, засідання 16-ї сесії VIII cкликання Лиманської сільської ради.

Дата: 21.12.2022 15:25
Кількість переглядів: 133

Фото без опису21 грудня 2021 року відбулося заключне в цьому важкому для всіх українців році, засідання 16-ї сесії VIII cкликання Лиманської сільської ради.

В роботі чергового засідання взяли участь 15 з 22-х депутатів Лиманської сільської територіальної громади, посадові особи виконавчого апарату сільської ради, староста Трапівського та Приморського старостатів.

На порядок денний заключного засідання сесії було винесено 26 питань, які попередньо розглядалися галузевими постійними комісіями сільської ради. Серед найважливіших питань:

✅ Затвердження сільського бюджету на 2023 рік,

✅ Затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «СІЛЬКОМУНГОСП», КП «Волна» та КП «Управління курортом» на 2023 рік

✅ Підтримали проєкт рішення щодо виділення коштів на харчування дошкільнят, пільгової категорії дітей та учнів 1-4-х класів та затвердили вартість харчування дітей, середньої та старшої школи.

✅ Схвалили Програму розвитку культури на 2023-2025 роки.

✅ Затвердили тарифи на платні соціальні послуги, які надаються КУ " Центр надання соціальних послуг"

✅ Затвердили Програму фінансової підтримки та розвитку КНП « Татарбунарський Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2023 рік щодо забезпечення медичного обслуговування жителів Лиманської громади.

На засіданні сесії також було розглянуто низку земельних питань.

В результаті обговорення з усіх питань були ухвалені відповідні рішення.

Детальніше з усіма рішеннями, прийнятими депутатами на сесії, та результатами поіменного голосування ви зможете ознайомитися на офіційному сайті Лиманської сільської ради у терміни передбачені законодавством.

P. S. Оскільки це була завершальна сесія у 2022 році сільський голова подякував депутатам за плідну, злагоджену, конструктивну роботу, за активну громадську позицію та небайдужість до долі Лиманської територіальної громади і кожного її жителя та нагородив грамотами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь