Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПЕРЕВІРИЛИ ЯКІСТЬ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Дата: 28.12.2022 12:37
Кількість переглядів: 114

Фото без описуПрацівники Центру надання соціальних послуг Лиманської сільської ради здійснили  робочу поїздку у села  територіальної громади та перевірили якість надання  соціальної послуги догляду вдома соціальними робітниками. Всього на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома перебувають 23 особи похилого віку, які обслуговуються 3 соціальними робітниками.

У рамках моніторингу якості надання соціальних послуг завідувач разом з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома відвідали отримувачів послуг за місцем проживання та  провели опитування щодо  якості обслуговування.

За результатами опитування підопічних якість соціальної послуги догляду вдома  відповідає державному стандарту та потребам її отримувачів, відвідування непрацездатних громадян соціальні робітники здійснюють згідно з графіком. Соціальні робітники завжди відгукуються на всі прохання підопічних, оперативно їх вирішують. Дуже приємно, що всі люди, яким надають соціальні послуги соціальні робітники, задоволені їх роботою і щиро дякують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь