A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Порядок денний чергової 16-ї сесії VIII скликання

Дата: 15.12.2022 12:34
Кількість переглядів: 79

Рекомендований порядок денний

пленарного засідання шістнадцятої сесії VIII скликання:

 

                                                                          21 грудня 2022 року, 10.00 год.

                                          зала засідань

                                                                  Лиманської сільської ради

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду.
  2. Про передачу в короткострокову оренду земельних ділянок в рекреацій зоні «Катранка».
  3. Про затвердження проекту додаткових угод.
  4. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  5. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  6. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради №  514 - VІІІ  від 21 грудня 2021 року «Про затвердження бюджету Лиманської  сільської територіальної громади  на 2022 рік».
  7. Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «СІЛЬКОМУНГОСП ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2023 році.
  8. Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» у 2023 році.
  9. Про затвердження калькуляції та встановлення вартості на деякі комунальні послуги, що надаються КП «УПРАВЛІННЯ КУРОРТОМ» у 2023 році.
  10. Про затвердження структури виконавчих органів Лиманської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.
  11. Про затвердження бюджету Лиманської сільської  територіальної громади на 2023 рік.
  12. Про затвердження фінансового плану КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД –ДНІСТРОВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» на 2023 рік.
  13. Про виділення коштів для надання фінансової підтримки  КП «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД –ДНІСТРОВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».
  14. Про затвердження Програми фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Татарбунарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Татарбунарської міської ради на 2023 рік щодо забезпечення медичного обслуговування жителів Лиманської  сільської територіальної громади.
  15. Про затвердження Програми взаємодії Архівного відділу Білгород – Дністровської районної державно адміністрації з органами місцевого самоврядування на 2023 рік.
  16. Про затвердження Програм розвитку сільських бібліотек Лиманської сільської ради на 2023 – 2025 роки.
  17. Про затвердження Програми розвитку культури Лиманської сільської ради на 2023 – 2025 роки.
  18. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради» Білгород-Дністровського району Одеської області на 2023 рік.
  19. Про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів.
  20. Про внесення змін та доповнень до додатків 1, 2 комплексної програми «Соціальний захист населення Лиманської сільської територіальної громади» на 2022-2024 роки.
  21. Про затвердження Програми з забезпечення проведення заходів мобілізації та територіальної оборони на території Лиманської сільської територіальної громади «ЗАХИСТ» на 2023 рік.
  22. Про внесення змін та доповнень до додатку до Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Лиманській сільській раді на 2022 – 2024 роки.
  23. Про затвердження вартості харчування учнів закладів освіти Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2023 рік.
  24. Про затвердження вартості харчування дітей, порядку оплати батьків за перебування дітей в дошкільних підрозділах закладів освіти та дошкільних навчальних закладах  Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2023 рік.
  25. Про виділення коштів на харчування дошкільних навчальних закладів, пільгової категорії дітей та учнів 1- 4 класів Лиманського ліцею, Трапівського ліцею, Приморського ліцею, КЗ ДО (ясла-садок) «Колосок».
  26. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.
  27. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь