Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Проведено спільний рейд.

Дата: 19.01.2023 11:51
Кількість переглядів: 103

Фото без опису18 січня 2023 року представниками #Служби_у_справах_дітей, #Центру_надання_соціальних_послуг і #старостою Трапівського та Приморського старостинських округів Лиманської сільської ради спільно з інспектором сектору ювенальної превенції відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області проведено вже другий у цьому році спільний рейд.

Як завжди, метою виїзду було обстеження умов проживання і утримання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які залишились без батьківського піклування, забезпеченість їх сезонним одягом, шкільним приладдям, предметами гігієни та продуктами харчування.

В ході інспектування відвідано 8 сімей у яких проживають та виховуються 25 дітей. З батьками проведені роз'яснювальні бесіди щодо відповідального батьківства, дотримання правил протипожежної безпеки, правил користування електроприладами, ведення здорового способу життя і профілактики захворювань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь