Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Робоча зустріч з головним бухгалтером СТОВ Буджак.

Дата: 10.02.2023 10:09
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

09 лютого  була проведена робоча зустріч  з головним бухгалтером СТОВ Буджак. Дане сільськогосподарське підприємство тривалий час є  надійним соціальним партнером служби зайнятості. Більше 10 років СТОВ Буджак активно співпрацює зі службою занятості в напрямку укомплектування вакансій, професійного навчання працівників тощо.

 

Консультант роботодавця Татарбунарського відділу Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Олена Чебан розповіла про зміни в законодавстві України щодо зайнятості населення в умовах воєнного стану.  У ході робочої зустрічі було обговорено перспективи подальшої роботи, підписано Угоду про співпрацю.

Попри скрутну ситуацію в країні підприємство продовжує працювати та сплачувати податки, а служба зайнятості, в свою чергу, допомагає у підборі кваліфікованих працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь