A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Обговорення профорієнтаційної роботи

Дата: 14.02.2023 11:33
Кількість переглядів: 147

Фото без описуДля подолання дисбалансу на ринку праці служба зайнятості велику увагу приділяє профорієнтаційній роботі, особливо серед шкільної молоді.

Питання організації профорієнтації учнів 8-11 класів було детально обговорено під час робочої зустрічі начальника Татарбунарського відділу Білгород – Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Олени МОШУ з директоркою Трапівського ліцею Лиманської сільської ради Наталією ЛИСИНЮК.

«Одним із методів профілактики молодіжного безробіття, а значить, і одним із пріоритетних напрямків діяльності служби зайнятості є профорієнтаційна робота з учнівською молоддю, спрямована на привернення уваги до актуальних на ринку праці професій, формування реальних поглядів на вибір майбутньої діяльності з урахуванням власних бажань, можливостей та потреб ринку праці», - зауважила Олена Дионисіївна.

Під час зустрічі було презентовано роботу Одеського ЦПТО та можливість організації та проведення екскурсії учнів випускних класів ліцею до навчального закладу.

Наталя Олегівна слушно зазначила, що розширення світогляду про світ професій є важливим фактором при виборі життєвого шляху.

Сподіваємося, що проведення профорієнтаційної роботи обов’язково стане у нагоді при вирішенні питання професійного вибору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь