A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Порядок денний чергової 19 сесії VIII скликання

Дата: 25.04.2023 12:46
Кількість переглядів: 120

Рекомендований порядок денний

пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії VIII скликання:

 

                                                                              03 травня 2023 року, 10.00 год.

                                               зала засідань

                                                                       Лиманської сільської ради

 

  1. Про подовження терміну дії договору на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».
  2. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду, терміном на 25 років.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  5. Про припинення права постійного користування та передачу у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у дострокову оренду.
  7. Про подовження терміну дії договору на право тимчасового  користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в с. Лиман.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в довгострокову оренду терміном на 49 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передач електричної  та теплової енергії
  11. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Расєйка»
  12. Про надання земельної ділянки в короткострокову оренду.
  13. Про укладання додаткової  угоди до договору оренди землі.
  14. Про подовження строку дії паспортів прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та подовження строку дії договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою за заявами фізичних осіб – підприємців: Луценка Дмитра Дмитровича, Вторенко Оксани Михайлівни.
  15. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  16. Про  затвердження звіту про виконання бюджету Лиманської сільської територіальної громади за І квартал 2023 року.
  17. Про затвердження Програми взаємодії служби у справах дітей Білгород-Дністровської районної державної адміністрації з органами місцевого самоврядування на 2023 рік.
  18. Про затвердження Програми підтримки управління соціального захисту населення Білгород-Дністровської РД(В)А на 2023 рік.
  19. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради №  667 - VІІІ  від 21  грудня 2022  року «Про затвердження  бюджету Лиманської  сільської територіальної громади  на 2023 рік».
  20. Про затвердження акту обстеження споруди цивільного захисту (найпростіше укриття - захисне приміщення підвального простору).
  21. Про надання цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.
  22. Про затвердження Акту прийому – передачі продуктів харчування, що належать Відділу освіти Лиманської сільської ради.
  23. Про підтримку Клопотання жителів Лиманської територіальної громади.
  24. Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь