Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПРО ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ ІЗ ПЕРШИХ УСТ

Дата: 25.04.2023 10:48
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Як з’явилася ідея стати патронатною сім’єю і прийняти дітей на виховання? До яких труднощів варто бути готовим патронатним родинам та як комунікують діти зі своїми батьками? На ці та інші запитання потенційних кандидатів у патронатні вихователі, працівників служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг Лиманської сільської ради погодилися відповісти сьогодні Лариса та Олександр Пислар з м. Татарбунари, які з 2020 року надають у своїй сім’ї послуги з догляду, виховання та реабілітації дитини. За три роки функціонування сім’я, в який дружина Лариса виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі, встигла прийняти 16 дітей.

Ситуації бувають різні, та й свої діти не раз показували свій характер. Не чекати одразу якоїсь вдячності, що діти прийдуть з радістю, що їх врятували, витягнули звідкись. Пам’ятати, що це – звичайні діти. Не боятися цього, приймати, і все буде добре. Такі основні поради від професіоналів для людей, які хочуть стати патронатними вихователями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь