Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ГУМАНІТАРНИЙ ШТАБ ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОТРИМАВ ДОПОМОГУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 05.04.2023 11:02
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань, що діє при Білгород-Дністровській районній державній адміністрації в черговий раз розпочав активну видачу гуманітарної допомоги на потреби внутрішньо переміщених осіб. Продукти харчування, які увійшли до гуманітарного вантажу, були придбані за кошти державного бюджету Одеською обласною державною адміністрацією для розподілу між громадами району, з метою забезпечення потреб внутрішнього переміщених осіб.

4 квітня поточного року допомогу отримала Лиманська сільська рада. До гуманітарного вантажу увійшли продукти харчування для формування продуктових наборів, а саме: борошно - 460 кг, макаронні вироби - 690 пачок, олія соняшникова - 230 пляшок, цукор - 230 кг, пакети для фасування кількістю 460 шт.

Допомогу отримано при сприянні Одеського обласного гуманітарного штабу.

Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань дякує за підтримку внутрішньо переміщених осіб та мешканців району у такий непростий час й надалі працюватиме у напрямку надання допомоги усім, хто її потребує.

Разом наближаємо Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь