Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Форм багато – протидія одна!

Дата: 08.12.2023 09:59
Кількість переглядів: 43

          Фото без описуВ рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триває з 25 листопада по 10 грудня, в Татарбунарському відділі Білгород – Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості відбувся круглий стіл із соціальними партнерами на тему «Форм багато – протидія одна!».

Основна мета акції - привернення уваги до проблем подолання насильства, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих та формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

У заході прийняли участь:

  • Татарбунарська міська рада;
  • КУ «Центр надання соціальних послуг»  Татарбунарської міської ради;
  • Лиманська сільська рада;
  • КУ «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради»;
  • Управління соціального захисту населення Білгород – Дністровської районної державної адміністрації;
  • Татарбунарське бюро правової допомоги;
  • Білгород – Дністровський районний сектор № 2 філії ДУ «Центр пробації».

 «Дати початку та завершення акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини», - зазначила Олена Мошу, начальниця Татарбунарського відділу Білгород – Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості.

З присутніми корисною інформацією про нормативні документи у сфері протидії насильству та практичними порадами поділилися  Інга Дмитрієва, фахівець Татарбунарського бюро правової допомоги та Алла Мукієнко, начальниця Білгород – Дністровського районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації».

Мирослава Коваль, начальниця відділу соціального захисту населення Лиманської громади зазначила, що насильство у будь-яких  його проявах навіть в сучасних умовах залишається однією з найбільш чутливих і гострих проблем, що потребує своєчасного реагування та підтримки від кваліфікованих фахівців.

У разі вчинення відносно Вас або ваших близьких дій насильницького характеру, слід негайно телефонувати до поліції за номером цілодобової лінії 102 або Національної гарячої лінії із попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації за номером 0 800 500 335 або 116 123 (з мобільного), Національної гарячої лінії для дітей та молоді - 0 800 500 225 або 116 111 (з мобільного).

Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь