Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

НАГАДУЄМО ПРО ЗАБОРОНУ ВІДВІДУВАННЯ ПЛЯЖНИХ ЗОН ЧОРНОГО МОРЯ.

Дата: 28.05.2024 14:50
Кількість переглядів: 113

 

 Фото без описуВідповідно до спільних наказів військової частини А2393 та Одеської обласної військової адміністрації «Про заборону перебування осіб на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області» та «Про деякі питання запровадження заходів правового режиму воєнного стану», з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життів цивільних осіб, забороняється перебування осіб, окрім тих, що виконують військові/спеціальні завдання, на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на час дії воєнного стану до його скасування/припинення, або до видачі окремого наказу, враховуючи те, яка з цих подій настане раніше. У разі порушення вимог наказів винні особи будуть притягнені до відповідальності.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ: у разі виявлення підозрілих предметів, невідкладно повідомляти органи ДСНС України та/або Національної поліції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь