Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Рекомендований порядок денний пленарного засідання 27-ї сесії VIII скликання

Дата: 21.06.2024 09:25
Кількість переглядів: 61

Рекомендований порядок денний

пленарного засідання двадцять сьомої сесії VIII скликання:

 

                                                                                               03 липня 2024 року, 10.00 год.

                                             зала засідань

                                                                     Лиманської сільської ради

 

  1. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Катранка».
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду.
  3. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки земельних ділянок комунальної власності в 2024 році на території Лиманської сільської ради.
  4. Про внесення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського (рекреаційного) призначення, які можуть підлягати першочерговому продажу в 2024 році земельної ділянки з кадастровим номером 5125082700:02:002:0025.
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється.
  6. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (тому числі на умовах короткострокової оренди) на території рекреаційної зони «Расєйка».
  7. Про надання земельної ділянки в оренду.
  8. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду.
  10. Про внесення змін та скасування підпункту 1.2. пункту 1 та підпункту 2.2. пункту 2 рішення Лиманської сільської ради № 713 – VIII від 03 травня 2024 року.
  11. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 828 - VІІІ  від 13 грудня 2023 року «Про затвердження бюджету Лиманської  сільської територіальної громади на 2024 рік».
  12. Про затвердження Програми підтримки бізнесу у Лиманській сільській територіальній громаді на період воєнного стану на 2024 рік.
  13. Про передачу матеріальних цінностей.
  14. Про виділення коштів на проведення заходів.
  15. Про внесення змін до Програм, що затверджені рішеннями Лиманської сільської ради № 672 - VIII від 21 грудня 2022 року та № 892 - VIII від 30 квітня 2024 року.
  16. Про затвердження Програми для кривдників на території Лиманської сільської ради.
  17. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги та внесення змін до рішення Лиманської сільської ради від 21 грудня 2021 року № 503 -VIII.
  18. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.
  19. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Лиманської сільської ради на 2025 рік.
  20. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь