A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЦНАП

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

  Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

09:47 31.01.2022

ЗВІТ про роботу Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Лиманської сільської ради за 2021 рік

   Центр надання адміністративних послуг є одним з ефективних способів надання адміністративних послуг, що забезпечує доступ до необхідних громадянам та бізнесу послуг в одному місці, у комфортних та прозорих умовах.

09:09 19.01.2022

До уваги керівників юридичних осіб!

   Звертаємо увагу та доводимо до відома керівників юридичних осіб, що Міністерство фінансів України наказом від 19.03.2021 року № 163, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 08.06.2021 року                  № 768/36390, затвердило Положення про форму та зміст структури власності. Відповідно до абзацу другого пункту 3 Положення, розроблено зразки складання схематичного зображення структури власності та оприлюднено їх на офіційному вебсайті (mof.gov.ua/uk) в рубриці «Діяльність / Фінансовий моніторинг / Зразки складання схематичного зображення структури власності»

08:47 13.01.2022

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.

17:07 11.01.2022

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

   Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

08:56 05.01.2022

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 

16:44 21.12.2021

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

 Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  

16:59 15.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

14:58 15.12.2021

Соціальні послуги на Гіді

  Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.  Підготували добірку соціальних послуг на Гіді: 

16:32 30.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь