A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЦНАП

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.  Обирайте ту послугу, що для вас є актуальною, та дізнавайтеся: як отримати і що для цього потрібно, строк та вартість послуги, що робити, якщо вам відмовили та інше. Для свідоцтва про право власності:

16:29 30.11.2021

ДО ВІДОМА ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!

ЦНАП Лиманської сільської ради інформує юридичних осіб про те, що відповідно до Наказу Міністерства фінансів України № 163 від 19.03.2021 року «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності» усі юридичні особи (окрім політичних партій, структурних утворень політичних партій, професійних спілок, їх об’єднань, організацій профспілок, передбачених статутом профспілок та їх об’єднань, творчих спілок, місцевих осередків творчих спілок, організацій роботодавців, їх об’єднань, адвокатських об’єднань, торгово-промислових палат, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, релігійних організацій, державних органів, органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, державних та комунальних підприємств, установ, організацій) мають зазначити в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань інформацію про свого кінцевого бенефіціарного власника в обсязі, визначеному Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення». 

14:29 19.11.2021

Допомога по утриманню дитини на Гіді

   На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку держпослуг, які пов’язані з виплатами на утримання дітей. 

10:48 16.11.2021

Посвідки на тимчасове та постійне проживання будуть доступні у Дії — Уряд схвалив постанову

 Іноземці або особи без громадянства, які перебувають на території України зможуть користуватися посвідкою на проживання у Дії.  Уряд схвалив відповідну постанову.  Цього року цифрові паспорти у застосунку Дія стали офіційними аналогами паперових. Це спростило життя багатьом українцям в контексті отримання публічних послуг. 

13:08 15.11.2021

Нацполіція та Мінцифра викрили схему підробки COVID-сертифікатів у лікарні в Одесі

  Кіберполіція спільно зі слідчими Одеського головного управління та Мінцифрою викрили схему підробки сертифікатів в Одесі. Фейкові документи про вакцинацію від коронавірусу видавали лікарка та медична сестра однієї з місцевих поліклінік. Допомагав жінкам чоловік, який грав роль посередника між ними та клієнтами. Він шукав людей, які були готові платити гроші за підроблений COVID-сертифікат. Дані людей передавав медпрацівникам, і ті вносили відомості до електронного реєстру. За це вони брали дві тисячі гривень. Нагадуємо, що українцям, які свідомо використовують фейкові COVID-сертифікати, доведеться заплатити до 34 тисяч гривень або їм загрожує до 2 років обмеження волі.

13:06 15.11.2021

Без черг та довідок: Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт про зміну місця реєстрацїї онлайн

  Зовсім скоро українці зможуть оцінити всі переваги зміни місця реєстрації онлайн та забути про черги, довідки та спілкування з чиновниками. Чоловікам також не доведеться ходити у військкомати для цього. "За" проголосувало 238 депутатів. Зміна місця реєстрації — одна з найпопулярніших та найскладніших в отриманні держпослуг. Кожен третій українець живе не за місцем реєстрації, а більше мільйона людей живуть без реєстрації взагалі. Щоб повідомити державі, де ви живете зараз, необхідно відстояти кілька черг та зібрати чимало паперових документів.

12:55 05.11.2021

Внутрішньо переміщені особи зможуть подати заяву на грошову допомогу онлайн на порталі Дія

Мінцифра продовжує робити послуги зручними для кожного. Незабаром внутрішньо переміщені особи зможуть подавати заяву на продовження грошової допомоги за відсутності змін, що впливають на її призначення або припинення грошової допомоги онлайн на порталі Дія. Уряд ухвалив проєкт постанови. На сьогодні внутрішньо переміщені особи кожні пів року збирають стоси довідок та відстоюють черги для того, щоб припинити або продовжити призначення грошової допомоги. Люди витрачають свій час, хоча вся інформація про них вже є в реєстрах. Це не відповідає чинному законодавству ув сфері надання публічних послуг.

11:31 05.11.2021

Як користуватися цифровими паспортами в Дії?

Як перевірити дійсність цифрових паспортів за допомогою застосунку Дія? Документи в застосунку запроваджуються за принципом people-to-people. Тобто кожен може самостійно перевірити дійсність цифрового документа. У застосунку є зчитувач, яким можна просканувати QR-код іншого користувача Дії. 

11:28 05.11.2021

Мінцифра запрошує на безоплатний курс «Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн»

16 листопада 2021 року за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес стартує безоплатний курс «Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн». Для кого?

15:16 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь