A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Відділ освіти Лиманської сільської ради

«ПАМЯТАЄМО. ШАНУЄМО. БЕРЕЖЕМО!»

26 квітня 1986 рік. Події цього дня стали однією з наймасштабніших трагедій для людства. Вибух, який зруйнував життя тисячам людей і створив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам’яті не одного народу. 26 квітня 2021 року ми не залишили цю подію без уваги.На сайті школи ми розмістили інформацію про цю трагедію, провели спільний перегляд відео про аварію на Чорнобильскій АЕС, роздали інформаційні буклети. Також провели майстер-клас по виготовленню білих журавликів в техніці оригамі. Чому саме білі журавлики ? Чи яке вони мають відношення до цієї трагедії?.....Відповімо. Саме білі журавлики є втіленням мрії та надії на подолання "атомної хвороби" . Ким би ми не були, де б ми не жили, але життя, здоров'я - це найбільша цінність , яка є у нас . На жаль , наслідки аварії дуже великі. Ми висловлюємо щиру подяку нашим односельцям, які приймали участь у ліквідації наслідків. «ПАМЯТАЄМО. ШАНУЄМО. БЕРЕЖЕМО!»

13:52 27.04.2021

День довкілля в молодшій школі Лиманського НВК

Відзначення дня Довкілля кожного року допомагає привернути увагу дітей нашої школи до проблем довкілля і підкреслює гостру необхідність у зміні відношення людини до раціонального використання та відтворення природних ресурсів.

19:25 16.04.2021

В Новоселицькому ДНЗ проходить тиждень безпеки

В #Новоселицькому_ДНЗ розпочато #тиждень_безпеки. Протягом тижня діткам будуть розповідати про правила безпеки. Адже дитина дошкільного віку повинна знати, що саме може бути причиною травм. Вона повинна з обережністю ставиться до гарячої води та гарячих предметів; знати, що не можна брати самовільно ліки та хімікати. Дитина повинна розуміти, що запалений сірник може стати причиною пожежі. Дитина повинна бути поінформована, що є отруйні рослини, ягоди, гриби, тому брати до рук, у рот невідомі рослини не можна, оскільки це може спричинити отруєння.

11:22 13.04.2021

Атестація вчителів закладів освіти Лиманської громади

   09.04.2021 року, в приміщенні Лиманської сільської ради #Відділом_освіти було проведено засідання атестаційної комісії II рівня для здійснення #атестації керівників, їх заступників та педагогічних працівників закладів освіти Лиманської громади.

19:13 09.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь