A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Лиманська ССД

Підготовка до Дня_захисту_прав_дітей

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

15:40 18.05.2021

Допомога ближнього

Служба у справах дітей Лиманської сільської ради хоче висловити щиру подяку благодійній організації «Фонд Милосердя, Відродження і Розвитку « Еммануїл», за активну співпрацю.

11:40 26.03.2021

Проблема материнства

   Материнство — це не хобі. Це не колекціонування дітей. Це не спосіб проведення часу. Материнство — це дар. Дар від Бога.

11:38 26.03.2021

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ-СУЧАСНИЙ ПРОЯВ РАБСТВА

Торгівля людьми залишається гострою та реальною проблемою для багатьох країн світу, у тому числі й для України. Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, з якими зіштовхнулася світова спільнота, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми для практично всіх соціальних груп населення. Військові дії, економічна нестабільність, підвищення мобільності населення, у тому числі з метою трудової міграції, зростання рівня безробіття, збільшення доступу населення до інформаційних мереж сприяють поширенню цього злочину.

15:44 18.03.2021

Обстеженя умов проживання 4 сімей, в яких виховується 8 дітей.

Діяльність служби у справах дітей Лиманської сільської ради базується на захисті прав та інтересів дітей. Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм захисту та підтримки.

15:14 04.03.2021

25 лютого 2021 року відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

25 лютого 2021 року відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Лиманській сільській раді, під керівництвом Лиманського сільського голови – Василя Івановича Резніченка.

12:51 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь