Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

КУ "Центр надання соціальних послуг"

Робота КУ "Центр надання соціальних послуг"

Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради продовжує працювати у звичайному режимі роботи. У колі постійної уваги працівників установи проблеми і виклики сьогодення. Зокрема, питання щодо надання психологічної підтримки, допомоги внутрішньо переміщеним особам, які зараз мешкають у нашій громаді. Провідним фахівцем із соціальної роботи ґрунтовно вивчається ситуація кожної людини, її проблеми і можливості, надається допомога у вирішені питань з оформлення та відновлення втрачених документів, оформлення пенсій, державних соціальних допомог, отримання медичної, гуманітарної допомоги та інше.  

17:38 16.08.2022

ВУЛИЧНА АКЦІЯ «ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО»

27 липня, в рамках проведення інформаційної кампанії до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який щорічно відзначається 30 липня,  провідним фахівцем із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг за участю  начальника служби у справах дітей Лиманської сільської ради та інспектора ювенальної превенції відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського  РВП ГУНП в Одеській області в с. Лиман та с. Приморське проведено вуличну акцію «Працюй безпечно».

14:24 28.07.2022

ТАКА РОБОТА – ДОПОМАГАТИ ЛЮДЯМ

В умовах воєнного стану в Лиманській громаді найбільш затребуваною залишається соціальна послуга «догляд вдома». Візиту соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома чекають 17 осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, що втратили здатність до самообслуговування. Як відомо, пенсійний вік здоров’я не додає, тому основним обов’язком робітників відділення – є огорнути цих людей опікою й всіляко їм допомагати у подоланні життєвих труднощів.

20:15 12.07.2022

ПОСЛУГА «ДОГЛЯД ВДОМА» ДЛЯ МЕШКАНЦІВ СЕЛА ЛИМАН

Із урахуванням потреб населення, Лиманською сільською радою прийнято рішення щодо забезпечення мешканців села Лиман соціальною послугою «догляд вдома». Провідним фахівцем із соціальної роботи Маргаритою Бондарюк вже проводиться оцінка потреб у соціальних послугах осіб/сімей, які вже виявили бажання отримати таку послугу.

17:16 23.03.2022

НЕ ЗАЛИШАЄМО ДІТЕЙ БЕЗ НАГЛЯДУ!

  За даними Головного управління Національної поліції в Одеській області за 1 місяць 2022 року територіальними відділами і відділеннями  поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області зареєстровано 45 нещасних випадків з дітьми. Найбільша кількість постраждалих дітей  - це діти віком до 6 років – 17 та діти віком від 6 до 12 років – 15 дітей. Переважно нещасні випадки з дітьми трапляються внаслідок: падіння/удари – 14, ДТП – 13, переохолодження – 3, отруєння газом – 3, необережного поводження з тваринами (укус) – 2, потрапляння чужорідного тіла у частини тіла – 2, медикаментозного отруєння – 2, харчове/хімічне отруєння – 3,  м’ячом/камінням в голову – 2, необережного поводження з петардами – 1.

10:49 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь