A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

КУ "Центр надання соціальних послуг"

Наведення чистоти на території "Будинку милосердя"

   Сьогодні, 19 квітня, до заходів з благоустрою     території Лиманської  громади доєднався   персонал відділення стаціонарного догляду для   постійного або тимчасового проживання   «Будинок Милосердя». Працівники закладу дружно  і злагоджено поліпшили естетичний та санітарний стан прилеглої території, побілили та обкопали дерева, довели до ладу інші зелені насадження, пофарбували лавки, ліхтарі.

16:01 19.04.2021

Кампанія з вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19

   Сьогодні до кампанії з вакцинації від коронавірусної хвороби     COVID-19 долучилися працівники соціальної сфери Лиманської сільської ради. Першими щеплення отримали керівник та фахівці Центру надання соціальних послуг, які безпосередньо надають соціальні послуги  мешканцям нашої громади.

15:00 02.04.2021

Турбота про тих, хто потребує її найбільше

     Виконавчим комітетом Лиманської сільської ради вирішено питання про влаштування одинокого мешканця нашої громади до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» Центру надання соціальних послуг Лиманської сільської ради. У даному відділенні особа, яка втратила здатність до самообслуговування, отримуватиме повноцінний постійний догляд - тепло, харчування, лікування.

15:37 24.03.2021

Допомога людям похилого віку.

Кожен громадянин має право на піклування та допомогу у похилому віці, адже цей період у житті дорослої людини потребує особливої уваги до щоденних потреб. З метою підтримки громадян, які потребують сторонньої допомоги, відділенням надання соціальних послуг вдома Центру надання соціальних послуг Лиманської сільської ради надаються соціальні послуги в домашніх умовах.

16:35 17.03.2021

Продовжується робота по подоланню складних життєвих обставин одиноким мешканцем нашої громади

Фахівцями Центру  надання соціальних послуг Лиманської сільської ради спільно з  представниками Трапівського  старостинського  округу продовжується робота по подоланню складних життєвих обставин   одиноким мешканцем  нашої громади , який повністю втратив зір.   Було  вжито  заходи  щодо отримання дублікату картки платника податків та укладено  декларацію із сімейним лікарем.

17:33 02.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь