A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

КУ "Центр надання соціальних послуг"

8 лютого – День безпечного Інтернету. Практичні поради батькам

Сьогодні, 8 лютого, у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді, адже молоде покоління не завжди усвідомлює, що може чекати на них у віртуальному просторі.

11:48 08.02.2022

ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ БУДИНКУ МИЛОСЕРДЯ ПРОВЕДЕНО НАВЧАННЯ З ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Сьогодні, 03 лютого, провідним інспектором відділу організації наглядово-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Білгород-Дністровського РУ ГУДСНС України в Одеській області Єкімовим Дмитром Дмитровичем проведено навчання працівників відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради» з питань пожежної безпеки.

17:28 03.02.2022

«РУКА ДОПОМОГИ» ДЛЯ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ СІМЕЙ

 Фахівці Відділу соціального захисту населення та Центру надання соціальних послуг Лиманської сільскої ради долучились до засідань «круглих столів», проведених 27 січня Татарбунарською районною філією Одеського обласного центру зайнятості, під час яких обговорили питання забезпечення гендерної рівності та рівних можливостей для чоловіків та жінок у сфері зайнятості, а також впровадження бюджетної програми «Рука допомоги», направленої на здобуття економічної самостійності малозабезпечених сімей.

08:47 28.01.2022

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА СІМ’ЯМ З ДІТЬМИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

  Благодійна Організація «Фонд Милосердя, Відродження І Розвитку «Еммануїл» упродовж багатьох років робить чимало добрих справ, вiдгукуючись на потреби людей, якi потерпають вiд безвиходi в складних життєвих ситуацiях. Бо істинне добро, вчасно простягнута рука спроможна змiнити i долю, i життя. 

15:08 24.01.2022

ПІДСУМКИ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «СВЯТО В КОЖЕН ДІМ»

З метою підтримки мешканців «Будинку Милосердя», самотніх літніх жителів громади до Різдвяно-Новорічних свят Центром надання соціальних послуг Лиманської сільської ради була оголошена благодійна акція «Свято в кожен дім».

11:35 18.01.2022

Лиманська громада прийматиме участь в апробації інтегрованої моделі надання соціальних послуг

Лиманська громада прийматиме участь в апробації інтегрованої моделі надання соціальних послуг і деяких видів державної соціальної допомоги, спрямованих на надання малозабезпеченим сім’ям та одиноким матерям комплексної підтримки.

10:28 17.01.2022

Стан готовності Будинку Милосердя до функціонування в зимовий період

Забезпечення належних та безпечних умов для проживання та соціально-побутового обслуговування мешканців Будинку Милосердя, особливо в зимовий період,  — є одним з головних завдань комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради». Станом на 01 грудня 2021 року у закладі на постійній основі проживають 16 непрацездатних громадян при потужності відділення – 34 ліжко-місць.

12:49 14.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь