A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

КУ "Центр надання соціальних послуг"

18 ЖОВТНЯ - ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

  З нагоди проведення Європейського дня боротьби з торгівлею 18 жовтня працівниками Центру надання соціальних послуг та Трапівського старостинського округу Лиманської сільської ради проведено вуличну акцію. Головна мета акції  –  привернути увагу населення Лиманської громади до проблеми торгівлі людьми, наслідків сучасного рабства, а також інформування про можливості отримання безкоштовного консультування за телефоном Національної безкоштовної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів за номерами 527 та 0-800-505-501, а також Міжнародної  організації з міграції (Представництво в Україні) за номером (044) 568-50-15. 

17:01 18.10.2021

Благодійна акція «Зберемо дітей до школи»

Не встигло літо промайнути як 1 Вересня знову на порозі! Зовсім скоро перший дзвоник покличе за парту школярів. Для батьків особливе завдання наприкінці серпня зібрати сина чи доньку до школи! Кому ж незнайомий цей процес зборів до школи?!

15:06 27.08.2021

СОЦІАЛЬНА ПОСЛУГА СТАЦІОНАРНОГО ДОГЛЯДУ ЗА ОСОБАМИ, ЯКІ ВТРАТИЛИ ЗДАТНІСТЬ ДО САМООБСЛУГОВУВАННЯ ЧИ НЕ НАБУЛИ ТАКОЇ ЗДАТНОСТІ

Відділенням стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» Центру надання соціальних  послуг Лиманської сільської ради надається послуга – догляд стаціонарний особам похилого віку, які втратили здатність до самообслуговування, особам з інвалідністю, які потребують стороннього догляду, побутового обслуговування, медичної допомоги.

17:02 28.05.2021

Попередження травматизму серед дітей

За даними Головного управління Національної поліції в Одеській області за 4 місяця 2021 року територіальними відділами і відділеннями  поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області зареєстровано 250 нещасних випадків, в результаті яких постраждали діти.

09:29 25.05.2021

ЧАС ТВОРИТИ ДОБРО

Наближається найочікуваніше  свято - світле Христове Воскресіння. Саме час творити добро, дарувати радість людям.

17:17 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь