A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

КУ "Центр надання соціальних послуг"

Благодійна допомога від учнів Приморської школи

Учні КЗ «Приморський заклад загальної середньої освіти» долучились до благодійної акції «Свято в кожен дім», оголошеної напередодні Центром надання соціальних послуг Лиманської сільської ради в підтримку самотніх літніх жителів громади та мешканців «Будинку Милосердя».

12:46 14.12.2021

ОГОЛОШУЄМО БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ «СВЯТО В КОЖЕН ДІМ»

День Святого Миколая, Новорічна ніч, Різдво Христове – ці свята щороку приносять у кожен дім світло, радість, надію на диво та сподівання на краще. Але, є люди, яким святкування недоступні. Особливо це тепло необхідно тим, хто за волею злої долі втратив здоров'я, рідних.

09:03 11.12.2021

2 грудня – Міжнародний день боротьби за скасування рабства

   Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме цього дня 1949 року на 4-й сесії ГА ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. В України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

09:46 02.12.2021

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня світ відзначає день боротьби з СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми. За останні роки розповсюдження ВІЛ-інфекції серед підлітків та молоді набуло характеру епідемії. 

12:47 01.12.2021

ПІДПИСАНО ДОГОВІР ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО З НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

  В Лиманській сільській раді відбулася важлива подія, до якої готувалися кілька місяців, - підписано Договір про співробітництво Лиманської сільської та Татарбунарської міської територіальних громад у сфері надання соціальних послуг, а саме спільного фінансування  відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Лиманської сільської ради».

16:40 24.11.2021

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

Досить часто особи, які постраждали від домашнього насильства, не знають куди можна звернутися за допомогою, і тому про те, що сталося – замовчують, чим ще більше погіршують ситуацію.

15:07 22.11.2021

Суїцидальна поведінка

 За інформацією Одеського обласного центру соціальних служб  з початку  2021 року зареєстровано 39  фактів  вчинення  навмисних самоушкоджень  дітьми,  з яких 9 фактів скоєння суїцидів та 30 спроб дітей   покінчити з життям  шляхом самогубства.

11:05 16.11.2021

ПІДСУМКИ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ПАКУНОК ДОБРА»

  До Міжнародного дня людей похилого віку Центром надання соціальних послуг Лиманської сільської ради була організована благодійна акція «Пакунок добра». У рамках цієї акції до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання – «Будинок Милосердя» надійшла благодійна допомога у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та інших товарів першої необхідності від учнів, їх батьків, вчителів Трапівського НВК, парафіян Свято-Різдво-Богородичної церкви села Струмок, Свято-Миколаївської церкви села Приморське Одеської єпархії Української православної церкви, родини Білоконенко (м. Татарбунари), Оленіченко (м. Одеса) та інших благодійників, які вирішили залишитись інкогніто.

10:37 27.10.2021

ПОСЛУГА ДОГЛЯДУ ВДОМА ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ЛИМАНСЬКОЇ ГРОМАДИ

    Центром надання соціальних послуг Лиманської сільської ради надається соціальна послуга – догляд вдома особам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більше ніж чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги та проживають на території Лиманської громади.

08:49 27.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь