Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

12 грудня в місті Татарбунари відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку.

12 грудня в місті Татарбунари відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку.

12 грудня в Татарбунарах відбулося велелюдне засідання ради регіонального розвитку, куди були запрошені представники місцевого самоврядування, депутати різних рівнів, голови сільських рад Татарбунарського району, керівники підприємств, навчальних, культурно-освітніх, медичних закладів, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, громадської ради, засоби масової інформації.  Голови сільрад та об’єднаних громад презентували свої проекти, досягнення і перспективи розвитку, доповідали про зростання фінансових показників, про ті завдання, які вже вдалося втілити в життя завдяки реформі децентралізації. З вітальним словом до учасників наради звернувся голова Татарбунарської районної державної адміністрації Руслан Пітак. У своїй промові він наголосив на незворотності змін, які почали відбуватися в Україні, звернув увагу на позитивну динаміку перетворень в наших селах, де люди дійсно прагнуть кращого життя. До слова запросили народного депутата Віталія Барвіненка. Після нього виступив депутат Одеської обласної ради Трифон Антов, який презентував результати своєї діяльності за рік, що минає. Його лаконічний звіт згодом знайшов своє підтвердження в презентаціях сільських голів Лиманської та Тузлівської об’єднаних громад, сіл Білолісся та Дельжилеру. Голови цих сільських рад Василь Резніченко, Лариса Корнован-Мойсеєнко, Олександр Липовий, Іван Станімак дякували обласному депутату Трифону Антову за постійну підтримку громадам, висловлювали сподівання, що й надалі їхня співпраця залишатиметься такою ж плідною.

17:51 13.12.2018

Село Трапівка відмітило своє 189-річчя!

Село Трапівка відмітило своє 189-річчя!

У неділю, 11 листопада жителі та гості села Трапівка усією дружною сільською родиною святкували День села. На початку свята провели благодійну ярмарку «Твори добро», з метою збору коштів для допомоги в лікуванні односельчанки Овіленко Ганни Олександрівни, яку організувала вчитель Трапівського НВК, Лунгу Іванна. Тож, зібрали 11 тис. 816 грн.  Святковий концерт не залишив нікого байдужим. Аматори сільської сцени Трапівки та Лиману демонстрували свої музичні таланти, декламували вірші. Виступили також діточки з дит. садочка «Берізка». Щирі вітання лунали зі сцени весь день. Зі святом мешканців села привітали голова Лиманської ОТГ Василь Резніченко та староста Людмила Шевченко. Побажали усім й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села, миру, добра сімейного благополуччя, здоров'я та наснаги! Після завершення першої частини концертної програми, всіх присутніх частували смачною юшкою та запашною шурпою, провели лотерею. О 18:00 годині розпочався концерт за участі народних фольклорних ансамблів Ізмаїльського районного центру культури і спорту. Після концерту була дискотека для молоді. Тож день села у Трапівці відзначили гучно, по-родинному, з добром і любов'ю.

22:24 12.11.2018

Урочистості з нагоди Дня захисника України!

Урочистості з нагоди Дня захисника України!

14 жовтня, в Будинку культури села Лиман відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Захисника України. Зі сцени лунали вітання та побажання миру від Трапівських та Лиманських колективів художньої самодіяльності. Голова громади Василь Резніченко, від себе особисто та від імені депутатського корпусу подякував нашим воїнам побажав здоров'я, злагоди та миру. По закінченні концерту запросили захисників на обід, пом'янути загиблих побратимів.

14:15 16.10.2018

Святкування Дня сіл Новоселиця та Зарічне!

Святкування Дня сіл Новоселиця та Зарічне!

13 жовтня вперше жителі сіл Новоселиця та Зарічне Лиманської ОТГ відсвяткували спільний День села. До цього дня на храмове свято Івана Богослова, яке припадає на 9 жовтня, відбувалося лише богослужіння у церкві. Голова Лиманської ОТГ Василь Резніченко разом з депутатським корпусом підтримали ініціативу місцевих жителів, які запропонували створити справжнє свято з танцями, піснями та привітаннями.

12:30 14.10.2018

Прес-тур до Лиманської ОТГ!

Прес-тур до Лиманської ОТГ!

До Лиманської ОТГ у рамках прес-туру завітали 14 журналістів, оглядачів, спостерігачів регіональних ЗМІ. Організатором заходу є Асоціація міст України. Під час прес-туру його учасники ознайомились з роботою органів місцевого самоврядування. Голові, заступнику, керівникам відділів задавалися безліч питань щодо стану нашої громади до і після утворення ОТГ. Гості поцікавилися планами на майбутнє, проектами, які вже реалізовані за 9 місяців та які в процесі реалізації. Відвідали комунальні заклади громади. Голова громади Василь Резніченко висловив вдячність попередникам - колишньому Лиманському сільському голові Олегу Леонідовичу Чебану та депутатському корпусу минулих каденцій, які ще раніше ефективно вкладали бюджетні кошти у капітальний ремонт Лиманської амбулаторії, дитячого садочка в селі Лиман, по можливості піклувалися про соціальний захист односельчан.

14:46 27.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь